Copy
----------------------------------------
BEDANKT!
----------------------------------------

 

Purmerend, december 2021

Beste sponsoren,

Africa Family heeft weer een succesvol jaar gehad. Door uw bijdragen zijn wij in staat geweest betere leefomstandigheden te realiseren voor de kinderen en hun families. Waarvoor onze dank. Ons doel is zoveel mogelijk kinderen te laten deelnemen aan het onderwijs, opdat zij meer kans krijgen zich te ontwikkelen en later zelf in hun onderhoud kunnen voorzien. Dit lukt goed en we hebben inmiddels in ons 13,5-jarig bestaan ook al studenten op de universiteit en andere vervolgopleidingen gekregen. Daar zijn wij trots op. Graag willen we het succes continueren maar het is soms lastig om alle kinderen/leerlingen helemaal te begeleiden inclusief vervolgopleidingen, omdat ook in Kenia kosten voor vervolgopleidingen hoog zijn en onze middelen beperkt.

Wij mogen ons gelukkig prijzen in Nederland, omdat er veel goede voorzieningen zijn die samen een sociaal vangnet vormen voor hen die het nodig hebben. In deze coronatijd is gebleken dat er met miljarden steun aan het bedrijfsleven, het ondernemers mogelijk is gemaakt personeel in dienst te houden met een aanzienlijke vergoeding van de loonkosten. En dat maakt het weer mogelijk voor veel mensen om Kerst in welvaart te kunnen blijven vieren. Kijk naar de folders en (tv-)reclames van de supermarkten, de welvaart spat ervan af. In het gebied waar Africa Family acteert, is het al een feest als er met Kerst kip op het menu staat. In ons land doet men zijn/haar best zo exquise mogelijk uit te pakken… Al met al, onderstreept dit niet alleen onze welvaart, maar ook ons welzijn. In Kenia – en met name in de Kisumu regio (ons ‘werkgebied’) – is dit niet het geval. Zowel het welvaarts- en welzijnsniveau laten te wensen over. Hier ligt de kans om ook nu nog eens in onze buidel te tasten en een Kerstbijdrage te geven aan de kinderen en daarbij behorende gezinnen. Ik verwijs u graag naar onze website www.africafamily.nl; hier vindt u onder andere informatie over voorgestelde donatiebedragen met de daaraan gekoppelde bestemming. Bijvoorbeeld: een Kerst voedselpakket kost €15,00 en daar zijn de kinderen heel blij mee.

Om u te helpen met het gemakkelijk/snel doen van een donatie, kunt u onderstaande link gebruiken
https://bunq.me/affkerst  

Tot slot wens ik u namens het bestuur van onze stichting Africa Family Foundation fijne feestdagen, een prachtige Kerst en de beste wensen voor u en uw dierbaren voor het komende nieuwe jaar.

En nogmaals onze dank voor uw bijdrage(n).

Drs. A. Jaspers
Voorzitter

 

 

 

Facebook
Instagram
Website
Volg Africa Family Foundation ook via social media, of neem een kijkje op onze website www.africafamily.nl

Copyright © 2018, Africa Family Foundation. All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@africafamily.nl

Wil je je voorkeuren voor het ontvangen van deze nieuwsbrief aanpassen?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Africa Family Foundation · De Goedemeent · 3 · Purmerend, Noord-Holland 1447 PT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp